O nama

Kvalitetom do boljeg uspjeha

ATNH doo je mlada kompanija koja je nastala 2016. godine okupljajući ljude iz nekoliko povezanih kompanija iz USK područja sa petnaest godina iskustva. Projektujemo, zavarujemo i proizvodimo mašinske sklopove.

Posjedujemo znanje o razvoju šasije autobusa, zavarivanju i montaži peći na pelet, metalnim balkonima. Naš tim razvija i proizvodi prototipove najsloženijih mašina i podsklopova, zavarivanje za druge kompanije i konsalting za praćenje tehnologije zavarivanja kroz WPS proizvodnju i internu obuku MAG i TIG zavarivača.

Pripremamo dokumentaciju za uvođenje normi 3834-2 i 1090-2. Naš razvojni tim čine EWE / IWE inženjeri, EWT tehničari, alatnici, MIG / MAG, TIG zavarivači i razvojni CAD inženjeri. Ovisno o kapacitetu poslovanja, koristimo proizvodnu površinu od 700 m2 sa svojom infrastrukturom za izradu sklopova strojeva, podsklopova, nadstrešnica kompletnih dvorana i drugih mehaničkih konstrukcija.

Proizvodimo serijsku proizvodnju preko naših strateških partnera za tržišta Njemačke i Austrije za kupce Froling, Palfinger i Emco .